Moda z namenom

URSHY

URSHY je modna blagovna znamka z velikim namenom, kajti vse je ustvarjeno iz posebnih simbolov, ki delujejo kot portal za visoke vibracije zdravilne narave. URSHY je v koraku z modnimi trendi, obenem pa ženskam pomaga pri ozaveščanju in prebujanju vseh karakteristik ženske esence – milina, toplina, senzualnost, delovanje preko intuicije in srca, samozavest, notranja moč in še veliko več.

Urška Klede Trampuš, ustanoviteljica te modne znamke je leta delala kot karmični in energijski terapevt in z delom na sebi postala čisti pretok teh energij. Razumela je potrebe v družbi in jih združila z ljubeznijo do mode. Skozi vsak modni kos teče vse tisto, kar je ozavestila pri sebi kot Ženska, mama, žena in podjetnica. Ženske danes postavlja na prvo mesto, saj verjame, da bo svet pozdravljen, ko bo čista vsaka Ženska prebudila v sebi notranjo Boginjo in se postavila na pravo mesto v družbi. “Na Ženskah svet stoji”, rada reče. Vedno izhaja iz svoje srčnosti in želje po pravičnem svetu za vse. Poleg same mode, Urška ponuja vrsto nasvetov, ki jih oblikuje v prijetne vsebine. Po srcu je zdravilka, zato vsa osvojena znanja iz sveta energij nesebično deli naprej.

Njena zgodba se vedno znova rojeva iz simbolov. Kanaliziran simbol, ki predaja posebne zdravilne energije so osnova za vsak modni kos. Simbol digitalno obdela in z barvami spremeni v vzorec za površine. Le ta se tiska na različne površine in tkanine – usnje, umetno usnje, bombaž,…- iz katerih ustvarjajo torbice, pasove, krila, tope in obleke. Nekateri simboli z izredno energijo pa se zgolj vezejo na torbice.

Skozi vse teče ista energija, ki predstavlja za vsako žensko izredno podporo. Vsaka lahko pove svojo zgodbo, saj vsaka dobi tisto, kar najbolj potrebuje. Kot pri dobri energijski terapiji, kjer se čistijo in zdravijo čakre, prebujajo notranje moči, modrosti in povezava s pravim jazom. Kadar modni kos URSHY stopi v stik s tvojim biopoljem se zgodi magija.

Vse je ročno izdelano v Sloveniji s podporo lokalnim podjetnikom, z izjemo dodatkov za torbice in pasove, ki pridejo iz rok izrednih italijanskih obrtnikov, ki modno industrijo podpirajo že desetletja. URSHY modne kose dobite na spletni prodajalni www.urshy.com , lahko pa ji sledite preko socialnih omrežjih – facebook, Instagram in Linkedin.

Vse je ustvarjeno za sodobno Žensko, ki je hkrati tudi mama, žena, polno zaposlena in aktivna od jutra do večera. Vse v podporo ljubezni in skrbi do sebe. Včasih nam za sebe zmanjkuje časa, zato je izrednega pomena, da svoje biopolje polnimo z ljubeznijo in podporo. Iz tega naslova je ustvarjena zgodba – URSHY – oblačila in modni dodatki, ki ob vsakem nošenju poskrbijo za aktivacijo tvoje notranje  lepote, kajti prava lepota prihaja od znotraj – iz lepote našega srca in duše – in zelo lepo jo je živeti vsak trenutek.

DELITE
Pomakni se na vrh