Napoved 11. številke Domovine

Ljubljanske megle na Triglav ni moč izvoziti. O tem govori nova številka tednika Domovina, ki je prva po avgustovskem dopustu. Pristaši skrajne levice so spet prestopili rubikon. Ponovno so premaknili mejo v glavah. Kar je bilo doslej nedopustno in še nikoli videno, se je dogodilo. Tako kot prvi strel Slovenca na Slovenca. Komunisti so prekoračili to mejo in poslej ne bo nič več tako, kot je bilo.
Pobalinstvo na Triglavu pa opisujemo tudi s humorjem. S satirično poezijo, v glosi Gregorja Čušina in s komično karikaturo Borisa Oblaka.

Domovina prinaša tudi članek o ukrepanju Vatikan zoper vidnega slovenskega duhovnika, ki ga je semeniščnik obtožil, da ga je vsaj 50 ponoči obiskal in zlorabil.
V intervjuju pa je bil gost dr. Jure Knez, izjemni podjetnik, ki pomaga pri izstrelitvi naslednje evropske rakete v vesolje. Knez tudi s konkretnimi nasveti svetuje, kako postati uspešen podjetnik. Pravi, da je ravno korona kriza tista, ki lahko Sloveniji da velik gospodarski pospešek. Davki so previsoki, je prepričan Knez: »Davki so ena taka zanimiva reč. Ne pobereš jih največ, če so visoki, niti če so nič. Rešitev je torej nekje vmes. Osebno verjamem, da je optimum pri nižji stopnji, kot je današnja.«
Domovina na 68 barvnih straneh je na voljo v vseh prodajalnah časopisov, čeprav je v prenekateri varno skrita na nevidnih mestih. Naročila pa tudi na spletu: www.iskreni.net/trgovina/naroci-se.

Celoletna naročnina stane 99 evrov, v prosti prodaji pa je cena ene številke 2,9 evra.

DELITE
Pomakni se na vrh